Polylino

Polylino är en tjänst där skolor kan ta del av digitala böcker och vi på SUF har ett 2-årsavtal som alla medlemmar kan ta del av.

Hur då? Läs följande:

Ladda hem nedanstående excelfil - klicka på den pil ni ser i dess högra övre fält. (Scrolla ner för att hitta denna fil)

Fyll i uppgifter på alla som ska ha konton på er skola och skicka in den till: kundsupport@inlasningstjanst.se

Användarnamnet behöver vara unikt, så vi rekommenderar starkt att mailadressen även är användarnamnet.

Ni kommer få besked till mailadresserna när era konton är klara. Då är det bara att logga in och börja läslyssna – antingen i appen “Polylino” som finns att ladda ned till era enheter, eller via app.polylino.se.

Mer info hittar ni längre ner på denna sidan.


Gå en utbildning i Polylino

Utbildningen sker digitalt i teams och pågår i 45 minuter.

Utbildningen går till som så att de delar en presentation med er där de går igenom syftet med tjänsten kopplat till Lgr 22. Efter detta loggar de in i Polylino och visar er alla grundläggande funktioner. Hur ni skapar egna bokhyllor, delar med varandra, hur ni kan söka fram böcker på specifika språk och vart ni kan hitta lärarhandledningen och vårt nya läslyft.

Dessa datum finns ert förfogande:

30/1 kl.15.00

1/ 2 kl.15.00

6/2 kl.15.00

8/2 kl.15.00

När ni hittat ett passande datum så anmäl ert intresse genom att maila: Frida Skogstad på frida.skogstad@ilteducation.com


Polylino_skola_mall.xlsx

Länkar

Här kan du lära dig mer om hur Polylino skola fungerar: https://www.inlasningstjanst.se/akademi/polylino-skola/

En bra kom-igång-guide för Polylino: https://www.inlasningstjanst.se/wp-content/uploads/kom-igang-med-polylino-skola-2004.pdf

Vanliga frågor och svar: https://online.superoffice.com/cust7255/CS/scripts/customer.fcgi?_sf=0

Glöm inte följa oss på Facebook för kontinuerliga tips och inspiration. Ni hittar oss här: https://www.facebook.com/polylinoskola

Har du några frågor är det bara att höra av sig till vår kundsupport på 08-556 115 50 alternativt kundsupport@inlasningstjanst.se.